Op zaterdag 18 april organiseert muziekvereniging Kunst en Volharding Beuningen een play-in onder leiding van Sjef de Kort. Deze middag en begin van de avond repeteert de vereniging aan een drietal herkenbare musicalwerken, waar het fanfare geluid goed tot zijn recht komt. Sjef de Kort is sterk in het creëren van een luisterhouding bij de muzikanten, waardoor een goed samenspel en homogene klank in het orkest ontstaat. Dit zal dan ook het ‘thema’ van de play-in zijn. In de avond organiseren Kunst en Volharding een openbaar concert, waar het resultaat aan het publiek gepresenteerd wordt. De muziekvereniging nodigt dan ook graag alle muzikanten (met een blaasinstrument in fanfarebezetting én slagwerkers) uit om zich in te schrijven.

De deelnamekosten bedragen €15, hiervoor krijgt u een lekker kopje koffie/thee bij binnenkomst, een versnapering in de middag en een simpele maaltijd. Uiteraard inclusief de partijen en het afsluitend concert.

Inschrijvingen ontvangt Kunst en Volharding graag uiterlijk 1 maart 2020, zodat de vereniging tijd heeft om de stukken vooraf digitaal toe te sturen en eenieder de stukken in eigen tijd kan voorbereiden. Zie de bijlage voor onze flyer, hierop staat ook onze website voor meer informatie. Vragen kunnen gestuurd worden naar  play-in@kenvbeuningen.nl.

We hopen op een goed bezochte dag. In het voorjaar lekker samen muziekmaken! Heel graag tot dan!