Op zaterdag 15 juni 2019  organiseert de MBGF wederom het  Mars- en Showfestival “Free-Style” in Elburg

Het Free-style festival spreekt (zo blijkt uit mreacties van de voorgaande edities) de deelnemende verenigingen zeer aan.

De korpsen zijn geheel vrij in de keuze van het repertoire en vrij in hetgeen ze willen showen. Men is niet gebonden aan een reglement.  Uiteraard zal de vakkundige jury bij haar beoordeling wel rekening houden met de klasse waarin men uitkomt.

Het festival dat dit jaar gehouden wordt op het sportveld van het Nuborgh College aan de Lange Wijden in Elburg , omvat twee disciplines. De korpsen kunnen uitkomen op het onderdeel mars of show. Het korps met het hoogste aantal punten is winnaar van de “MBGF CUP”, ongeacht in welke klasse men uitkomt.

Het behaalde resultaat geeft geen recht op deelname aan een eventueel Nederlands Kampioenschap van de KNMO, tenzij dit een Open Nederlands Kampioenschap betreft.

Het defilé door de oude historische binnenstad van het pittoreske stadje Elburg, is een niet meer weg te denken onderdeel van dit festival. Naast de MBGF-Cup (wisselbeker) zijn er ook dit keer weer fraaie prijzen te winnen zoals de Tamboer Maîtreprijs en de aanmoedigingsprijs.

De prima festival accommodatie, de  ruime en gratis parkeergelegenheid rond het festivalterrein zijn des te meer een reden om ook eens deel te nemen aan dit mars- en showfestival

Voor vragen kunt u zich richten tot Piet Wouterse of Patrice van Schie via een e-mail naar: concourssecretaris.smp@mbgf.nl

Direct online inschrijven!

  • Onder welke provinciale bond valt de vereniging
  • Neemt deel aan

    de Mars- & Showwedstrijden Free Style te Elburg. (Mars,- Show en Straatparade)
  • in welke klasse komt de vereniging uit?
  • Geef een korte omschrijving van het uit te voeren showthema
  • Wij verzoeken je om drie werken toe te voegen.
    MuziekstukComponist