Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert de MBGF wederom het Marching Music Contest “Free-Style” in Elburg.

De Free-style division lijkt een gouden greep. De deelnemende verenigingen zijn geheel vrij in hun repertoire en vrij in hetgeen zij willen showen, mits het maar past binnen de divisie waarin je uitkomt. Verplicht repertoire en verplichte loopfiguren zijn hier dus niet aan de orde. Uit reacties van de korpsen blijkt dat dit prima bevalt!

Naast de Free-style division, is er ook de mogelijkheid deel te nemen aan het reguliere mars concours. Hierbij dienen wel de voorgeschreven concoursreglementen in acht genomen te worden. Bij het behalen van voldoende punten is er bovendien recht op deelname aan het NK. Zowel de Free-style division alsmede het traditionele mars concours wordt beoordeeld door een KNMO erkend juryteam.

Het defilé door de oude historische binnenstad van pittoreske stadje Elburg met zijn vele terrassen is niet meer weg te denken. Voor de winnaar van het defilé (beoordeeld door een publieksjury) zijn ook dit jaar weer fraaie prijzen te winnen. Daarnaast wordt er nog een Tamboer Maître prijs beschikbaar gesteld.

De prima concours accommodatie, de ruime en gratis parkeergelegenheid pal naast het Burg Bode sportpark zijn des te meer een reden om ook eens deel te nemen aan deze mars en showwedstrijden!

Het inschrijfformulier is hier te downloaden.

Voor vragen kunt zich richten tot Piet Wouterse concourssecretaris.smp@mbgf.nl
Of bij dhr. Patrice van Schie smp@mbgf.nl