Het bestuur van de Muziekbond Gelderland – Flevoland feliciteert Muziek Examen Plein met de behaalde certificering.  In de aanloop naar certificering maakte de MBGF, bij het afnemen van de digitale theorie-examens, reeds gebruik van de diensten van MEP.  Dit gebeurde overigens met toestemming van de Regiegroep Opleidingen Amateurmuziek. De Muziekbond Overijssel, de Brabantse Muziekbond en de Muziekbond Zuid-Holland (gedeeltelijk) hanteerde dezelfde werkwijze. 

Muziek Examen Plein een landelijk erkend en gecertificeerd programma

Afgelopen week is door de Regiegroep Opleidingen Amateurmuziek (ROA) na een intensief, onafhankelijk, certificeringstraject de certificering afgegeven aan Muziek Examen Plein. Het systeem van Muziek Examen Plein is door een auditcommissie volledig nagelopen en beoordeeld op diverse punten. Hier is een onafhankelijk rapport uit gekomen waaruit blijkt dat het programma van Muziek Examen Plein de perfecte tool is voor zowel leerling als docent. Inmiddels wordt het programma al door duizenden gebruikers actief gebruikt. onder dezelfde condities. Ook de “ExamenApp” van Muziek Examen Plein wordt in diverse provincies ingezet om theorie-examens af te nemen.

Muziek Examen Plein is momenteel het enige systeem wat zowel de leerstof, als de oefenomgeving, als de ExamenApp beschikbaar heeft. Ook voor algemene informatie rondom praktijkexamens of slagwerk keuze-modules kun je bij Muziek Examen Plein terecht. Hiermee vind je een compleet aanbod voor alles rondom de Nederlandse muziekexamens.

Kijk voor meer informatie op: www.muziekexamen.nl