De Algemene Ledenvergadering van 22 april jl was er een om niet gauw te vergeten.
Tijdens deze bijeenkomst nam Chris Timmer namelijk afscheid als voorzitter van de MBGF. 

Chris heeft zich de afgelopen 34 jaar geheel belangeloos en met grote gedrevenheid ingezet voor verschillende organisaties in met name Gelderland, Flevoland en Overijssel. 

Voordat de voorzittershamer werd overgedragen aan de nieuwe voorzitter Rob van Tuil, memoreerde Chris nog een aantal zaken die hem van de afgelopen jaren het meest waren bijgebleven. 

Het is onnodig om te zeggen dat dit maar een hele kleine greep was uit alles wat er in 34 jaar bestuurder-zijn is voorgevallen. 

Toch wist het bestuur Chris nog te verrassen door hem, met goedkeuring van alle aanwezigen, te benoemen tot ere-voorzitter van de MBGF. 

Daarbij kreeg hij nog een mars aangeboden die speciaal voor hem gecomponeerd was door Jan Bosveld. Hiermee blijft de naam Chris Timmer voor altijd verbonden aan de MBGF. De verrassing was compleet toen Chris’ vrouw en dochters ook nog binnenkwamen tijdens de uitreiking hiervan. 

Het bestuur wil Chris nogmaals ontzettend bedanken voor alle jaren dat hij zich met grote betrokkenheid heeft ingezet voor de culturele sector en hopen dat hij samen met zijn vrouw nog lang en in goede gezondheid van zijn vrije tijd kan genieten.