Op zaterdag 7 november 2020 organiseren de samenwerkende muziekbonden Noord- Oost Nederland  weer het podiumconcours voor slagwerkensembles in theater “de Tamboer” in Hoogeveen.

Het slagwerkconcours in Hoogeveen is inmiddels landelijk bekend en steeds meer slagwerkensembles noteren de concoursdatum in Hoogeveen in hun agenda. Aan dit slagwerkconcours kunnen niet allen ensembles met gestemd instrumentarium deelnemen, maar ook slagwerkgroepen met een ongestemde instrumentale bezetting. Tamboerkorpsen die in het verleden meededen aan het ‘stilstaand’ marsconcours, kunnen vanaf nu dus ook aan dit podiumconcours deelnemen.

De uitstekende accommodatie, sfeer en ambiance in het theater en de  ruime parkeergelegenheid zijn des te meer een reden om ook eens deel te nemen aan dit podiumconcours!

Inschrijven kan vanaf heden tot uiterlijk 1 oktober a.s. via deze website. Voor vragen kunt u zich richten tot Piet Wouterse: concourssecretaris.smp@mbgf.nl

Samenwerkende muziekbonden Noord-Oost Nederland

Inschrijfformulier Podiumconcours slagwerkensembles 7 november

  • Onder welke provinciale bond valt de vereniging
  • Neemt deel aan

    het podiumconcours slagwerkensembles
  • In welke divisie komt de vereniging uit
  • in welke klasse komt de vereniging uit?
  • Als op het moment van inschrijven de te spelen werken nog niet bekend zijn kan dit ook in een in een later stadium opgegeven worden. De partituren dienen voor uiterlijk 1 oktober door uw vereniging naar de betreffende juryleden verstuurd te worden.
    Naam compositieComponist