Kerstconcert Harmonie Hatert op 17-12-2017

Een lange traditie is dat Harmonie Hatert een kerstconcert geeft in het wijkcentrum Hatert.Op zondag 17 december gaat het opnieuw gebeuren.
Het concert zal beginnen om 11:30 uur. Kom tijdig om verzekerd te zijn van een zitplaats.

Dit jaar zal het (zoals u van ons gewend bent) weer een leuk en interactief concert worden. Jazeker! Interactief! Het publiek wordt weer bij ons concert betrokken. We gaan gezamenlijk enkele kerstnummers spelen, waarbij het publiek kan meezingen. De teksten zullen weer in de zaal worden uitgereikt.

Zoals u wellicht weet heeft Harmonie Hatert nauwe banden met (jeugd)drumfanfare De Stefaantjes. Niet alleen ons charmante presentatie duo Arlet en Liza spelen daar, maar ook onze leerlingen. Zij zullen o.l.v. Erik Morssink twee stukjes ten gehore brengen. Dit belooft wat. Het gezegde Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst kent u wellicht. Laat u daarom verrassen.

Mocht u op zondag 17 december verhinderd zijn, dan hoeft dit geen probleem te zijn. We geven op donderdag 21 december weer een kerstconcert, maar ditmaal in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg 239. Dit concert zal beginnen om 20:00 uur, en is ook gratis toegankelijk.

Dan voor de liefhebbers:
Op zondag 25 februari 2018 werkt Harmonie Hatert samen met (jeugd)drumfanfare De Stefaantjes en de Nijmeegse Postharmonie. We geven een kort gezamenlijk concert met als thema citytrip.Dit alles in concertgebouw De Vereeniging wat ook weer gratis toegankelijk is. De aanvangstijd van dit concert is tot nu toe nog onbekend. We houden u op de hoogte.

Terug naar het kerstconcert in het Wijkcentrum Hatert.
De beheerscommissie van het wijkcentrum heeft er ook weer van alles aan gedaan om de zaal in kerstsfeer te brengen.

Dat Harmonie Hatert een heel wisselend (en door het publiek gewaardeerd) repertoire heeft is inmiddels bekend. Dit vraagt om een uitbreiding van onze bariton- en drumsectie. Graag zouden wij meerdere personen verwelkomen om deze secties te versterken. Dus bent (of kent) u een baritonnist of slagwerker, meld dit aan Harmonie Hatert. Wij repeteren iedere donderdagavond in Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg van 20:00 uur tot 22:00 uur.Kom gerust eens langs! U bent van harte welkom! Muzikanten die een ander instrument bespelen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Bezoek onze website www.harmoniehatert.nl of neem een kijkje op ons You Tube kanaal Volg en like de berichten op onze Facebookpagina, zodat u op de hoogte blijft van al onze concerten.

Kerstconcert Harmonie Hatert
Presentatie: Arlet van Riessen en Liza van Mun
Zondag 17 december 2017
Aanvang 11:30 uur
Wijkcentrum Hatert
Couwenbergstraat 22  
6535 RZ   Nijmegen
Toegang gratis