Grote clubactie biedt verenigingen mogelijkheid om kas aan te vullen


Hoe werkt het?

De Grote Clubactie organiseert elk jaar een landelijke loterij met fantastische prijzen. Waarbij leden van uw vereniging loten verkopen à € 3,- per stuk. Daarvan gaat maar liefst 80% = € 2,40 per lot direct naar de vereniging! Dus reken maar uit: als van uw club bijvoorbeeld 100 leden elk 10 loten verkopen, dan is dat 1.000 x € 2,40 = € 2.400,- voor de clubkas! Op eigen kracht!

Met een beetje goede wil, krijgt u voldoende leden bij elkaar die voor de lotenverkoop willen zorg dragen. Daarbij zijn er legio mogelijkheden om van deze verkoop een interessante interne competitie te maken. Denk hierbij aan; de beste lotenverkoper van de club, het organiseren van een meeloopdag waarbij je met je team of in een groepje op één dag zoveel mogelijk loten gaat verkopen, wie verkoopt de meeste loten online en weet aan zijn facebookvrienden zoveel mogelijk loten te verkopen. De Grote Clubactie bied je hiervoor een speciaal online programma dat je kunt gebruiken.

Weinig tijd, maar wel op zoek naar inkomsten?
Maak dan gebruik van onze online verkoopmethode. Binnen 10 minuten zijn per e-mail alle leden, oud leden en relaties uitgenodigd om loten te kopen. De aankoop gaat via de unieke pagina van uw vereniging. Een zeer eenvoudige en snelle manier om inkomsten te verwerven. In zes stappen naar online verkoop van uw loten kijk op:
https://clubactie.nl/Media/Default/Downloads/Onlineverkoop.pdf.

Doe ook mee!
De Grote Clubactie maakt het u zo gemakkelijk mogelijk. Via de website www.clubactie.nl vindt u alle mogelijke informatie en ondersteuning om de actie binnen uw vereniging tot een groot succes te brengen. Al ruim 7.000 verenigingen gingen u voor. Schrijf u in en doe mee!

Deze inkomsten zijn van harte welkom voor uw vereniging, maar vergeet niet dat er mooie prijzen te winnen zijn met een hoofdprijs van € 100.000,- belastingvrij!

Al ruim 40 jaar kunnen clubs rekenen op een bijdrage uit de Grote Clubactie. Een actie waarvan 80% direct ten goede komt aan de vereniging. De hoeveelheid energie die je erin steekt wordt direct met geld beloond. En door er als vereniging een goed plan bij te maken met verkoopacties en een gezamenlijke aanpak, kan deelname aan de Grote Clubactie ook nog uitgroeien tot niet alleen een financieel succes, maar draagt het ook bij aan de gezelligheid en saamhorigheid van de club. Daar waar het verenigingsleven voor bedoeld is.

P.S. Grote Clubactie heeft er ook voor gezorgd dat uw junior leden die naar de middelbare school gaan ondersteunende activiteiten voor uw Grote Clubactie mogen gebruiken als invulling van hun verplichte maatschappelijke stage (MAS). Een extra argument om ze te motiveren en extra handjes voor u!

Downloads